Træk et tarotkort her


Tarotkort / fredag, december 12th, 2014

Hvor kan man trække de bedste tarotkort? Træk dit tarotkort gratis fra vores side. Læs videre her, og find forslag til sider, hvor man kan trække tarotkort. Eller læs artiklen om tarotkort fra Q, her. Inden du trækker et tarotkort fra bunken, så læs lige artiklen og lær lidt om hvordan kortene skal bruges.

Træk et tarotkort

Her kan du trække dit eget tarotkort.

Hvad kan du bruge tarotkort til?

Den ikke troende vil sikkert friskt sige, bygge et korthus, puste til det og lade det ligge. Men hvis man har prøvet tarotkort, så bliver man overrasket over resultatet. Det er ret overraskende, hvad man kan bruge tarotkort til.

Spå om fortid, nutid, fremtid

Tarotkort bruges meget forskelligt, men mange bruger dem til at få hjælp, hvis de skal tage en vigtig beslutning i deres liv, skal få øjnene op for nye muligheder eller blot ønsker inspiration til livet. Jeg har altid elsket tarotkort. Når de bruges med måde og respekt, kan man nå langt med dem. Jeg ligger fx sjældent tarotkort mere end hvert halve år og typisk når jeg står ved en skillevej af en eller anden art.

Pas på dette tarotkort

Nogle bliver bange for at trække de mindre rare tarotkort. Men oftes symboliserer de blot transformation og udvikling. Så bliv ikke skræmt, hvis du trækker et tilsyneladende dårligt kort. Som jeg ser det er tarotkort ikke skræmmende, de er udfordrende og får mig til at tænke ud af boksen.

Dette bruger jeg tarotkort til

Konkrete eksempler har været i perioder, hvor alt så sort ud. Så fik jeg åbnet døre indtil muligheder. Jeg opdagede skjulte ressourcer, og selvom jeg synes det var svært, udfordrede jeg mig selv ved at se de mindre rare sider i øjnene. På denne måde åbnedes dørene stille og roligt og vejen gik fremad. Jeg kan helt klart anbefale tarotkortene fra Aleister Crowley. Når man sidder med dem, er man ikke i tvivl om symbolernes kraft.

Læs flere artikler fra spirit-of-life her.

Billede: wmshc_kiwi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *