Horoskop wow !


Astrologi / fredag, december 19th, 2014

Horoskop wow !

Har du prøvet at sidde med denne følelse af ambivalens. På den ene side tror du ikke på horoskoper, på den anden side har du oplevet denne: Horoskop wow – det passede godt nok rimelig meget på mig! Jeg fandt fx dette horoskop på en hjemmeside, og det passede simpelthen så godt. Find horoskopet her.

Var det et tilfælde?

Måske var det et tilfælde, og jeg er da også lidt flov over det, da jeg ikke er til ugebladshoroskoper normalt. Jeg har betalt mange penge for de horoskoper jeg selv har. Og i tidernes morgen da jeg selv tolkede mine egne horoskoper, der var det ikke nødvendigt at købe noget som helst. Men når jeg nu engang imellem oplever at disse ugebladshoroskoper passer, så sidder jeg helt paf tilbage og tænker horoskoper wow – det passer alligevel – og hvordan kan de egentlig forudsige dem så præcist?

Præcision

Jeg synes jo præcision afhænger af rigtig mange faktorer. For det første skal astrologen være hamrende dygtig. Kende sit håndværk og forstå kunsten mellem at tyde fagligt og ikke personligt. Jeg er altid nød til at droppe horoskop læsning, spådom eller clairvoyance, når der anvendes personlig spådom. Jeg er klar over at det tolkede budskab perciperes gennem en kilde, netop tolkeren. Men de skal altså ikke dyrke det. Du og jer er forskellige og jeg reagerer ikke nødvendigvis som du tror! Så præcision i et horoskop afhænger i høj grad af tolkeren og dennes faglighed. Derfor er det også vigtigt for mig, at mit horoskop tages seriøst. Jeg prøvede på et tidspunkt, at bestille to horoskoper fra samme tidsperiode- fra forskellige firmaer. Det var tydeligt, at de lignede hinanden og tendenser og træk i mit horoskop var de samme. Der var ikke tale om copy past fra en horoskop bog, og jeg sad igen og tænkte – horoskop wow!

Læs flere artikler fra vores spirit tænketank her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *