Hurtigt vægttab med hypnose


Hypnose og hypnoterapi / fredag, december 5th, 2014

Opnå et hurtigt og varigt vægttab med hypnose og hypnoterapi. Tab flere kilo og oplev hvordan kiloene rasler af dig, dag for dag. Læs her og se hvordan! Eller følg dette link og hent en kur direkte fra Ude og Hjemme.

Find den rette hypnoterapeut

For at kalde sig hypnoterapeut skal man være uddannet hypnoterapeut. Men da det ikke er en beskyttet titel og ej heller er registreret i sundhedsvæsenet som en valid behandling mod overvægt, så må det være på eget ansvar at vælge den rette vejleder. Man kan sige at det værste der kan ske er at det ikke virker. Det bedste der kan ske, er at du taber dig!

Hvordan virker hypnose og hypnoterapi

Kort fortalt omgås den kritiske sans. Når man laver hypnoterapi, så tror man på at du kan tabe dig, hvis du vil tabe dig. Så enhver fortidig hindring forbliver fortidig. Du kan under hypnose blive ført tilbage til oplevelser, der tricker din lyst til at spise for meget eller forkert. Hypnoterapi er utrolig spændende og udover at du taber dig, så lærer man også rigtig mange ting om sig selv, sin fortid, sine reaktioner, mønstre, handlemåder og meget mere. NLP og regression til tidligere perioder af livet er helt almindeligt under en hypnoterapi session. Nogle af de dygtige hypnoterapeuter skaber ikke kun varige vægttab, men lærer dig også en helt ny, åben og foranderlig måde at se dit liv på. Hvis man først har prøvet rigtig god hypnose, så er man altså ikke i tvivl om at det virker mod vægttab eller andre vaner.

Kan alle blive hypnotiseret og tabe sig?

For at hypnosen skal virke skal du være modtagelig, tillade dig selv denne forandring, tillade dig selv vægttab, tillade dig selv adfærdsændring og vigtigst tro på at det virker. Så vil du tabe dig, så kom i gang med at kontakte en af de mange dygtige hypnoterapeuter.

Evidens og viden- virker det?

Igen og igen må det siges at forskningen halter på dette område. Så ingen kan sige om det virker eller ikke virker 100 %. Man ved bare at nogle folk synes det virker, mens andre ikke gør. Og måske er det fordi de slet ikke er modtagelige for hypnose? Jeg ville i hvert fald ikke tvivle et sekund, jeg tror på at det virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *