En spirituel rejse til Rhodos


Spirituelle rejser / mandag, marts 9th, 2015

En gang imellem må man lige gribe fat i sig selv og få ro i sjælen. Vi har alle brug for den indvendige ro, så vi ikke brænder sammen af stress i vores fortravlede hverdag. Der findes mange uafklarede spørgsmål og mysterier i tilværelsen, g disse skal behandles jævnligt, så man har den indre ro. Dette kan være svært for mange på egen hånd at klare, så der findes heldigvis masser afhjælp at finde på området. Men disse kurser og seminarer holdes tit i udlandet, og især Grækenland afholder disse spirituelle sessioner. Det skyldes nok, at Grækenland oprindeligt havde Oraklet i Delfi, samt det var hjemsted for de oldgamle religioner. Især er øen Patmos hjemsted for mange møder, men nu er også Rhodos blandt de steder, hvor man kan finde ligesindede, som også ønsker at finde sin egen indre ro og spiritualitet.

Hvad kan man lære om sig selv på Rhodos?

Man kan naturligvis rejse til Himalayas bjerge, Bali eller Brasilien, men her i Europa kender vi trods alt en del til yoga, mindfulness, balance, spiritualitet og indre ro. Så man burde nok kombinere ferierejsen til Rhodos med også opnå udvikling og dybde i dit eget sind sammen med den velvære, som et par uger i sydens sol vil kunne give. Undervejs vil man nok kunne få afklaret en masse dybe spørgsmål såsom:

  • Hvordan får jeg ro i krop, følelser og tanker og får skabet sindsro?
  • Hvordan tænker jeg?
  • Hvordan påvirker den måde jeg tænker på mit liv?
  • Hvordan påvirker beklagelser mit liv?
  • Hvordan renser jeg mit sind for frygt?
  • Vil jeg gerne arbejde på at skabe et harmonisk fællesskab med andre?
  • Kan jeg acceptere tilgivelse?
  • Tror jeg på de højere magter?

Hvor finder man en billig rejse til Rhodos?

Man bør forkæle sig selv med en rejse, hvor der i forvejen er tænkt på det hele, og den slags specialiserer selskabet Sunweb sig i. Man kan selv på Sunwebs hjemmeside finde og bestille billige billetter til Rhodos, og det er både nemt og hurtigt, og priserne er meget konkurrencedygtige. Man skal blot vælge løsningen All Inclusive, så sørges der for al transport med både fly og bus samt hotel og forplejning. Lettere kan det ikke være at holde ferie i sydens sol med strand og lækkert badevand, mens man samtidigt også lige kan lære mere om spiritisme og få svar på mange af tilværelsens store spørgsmål. Sunweb har mange andre spændende rejser til destinationer i Europa, se hele udvalget her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *