Desserter


Spirit of Life / onsdag, marts 11th, 2015

Desserter der kan få din indre spirit frem

Jeg elsker desserter! Jeg hører ikke til den kræsne dessert type. Jeg kan spise stort set alle desserter ligefra Tiramisu, fløderand, fromage, geledessert, kage, is og frugt. Jeg finder de fleste opskrifter i kogebøger, dessertbøger, opskriftbøger eller online. Fx har jeg fundet nogle sider på familiejournalens opskriftside. Du kan finde deres desserter her. Det jeg godt kan lide ved at hente dem online, er at der ofte er billeder, nogle gange også kulhydrat henvisning, forslag til hvordan man laver retten og selvfølgelig en opskrift på desserten. Hvis du finder den rigtige dessert kan du finde din indre spirit frem. Det må være madglæde! Spirit har nemlig ikke kun noget at gøre med meditation, healing og indre ro- men det har også at gøre med det vi fylder os med. Sørger du for at lave en opskrift med fine og rene ingredienser, som smager lækkert – så kan din indre spirit kaldes frem.

Lækre råvarer

Jeg kan godt lide lækre og rene råvarer. Forstået på den måde at de skal være økologiske, helst fairtrade og bedst hvis det er købt lokalt. Desuden kigger jeg efter e-stoffer og sukkerindhold. Jeg foretrækker desserter, der er sødet helt naturligt med stevia eller bær og frugt fx banan og rosiner/svesker.

Derfor finder jeg glæde i desserter

For det første smager de godt! For det andet så serveres de ofte i mindre portioner, som minder mig om livets glæder. Glæder og lykke mærkes sjældent lige så tydeligt, hvis man lever i det hele tiden og sådan er det også med desserter. Lidt er godt og ikke så ofte er fint. Hvis jeg fik dessert hver dag, så ville jeg for det første blive træt af desserter, tage det for givet eller blive overvægtig! Jeg finder glæde i desserter, fordi de er med til at skabe nydelse, ro og lykke i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *