Nem og effektiv barbering med Gillette Mach3


Spirit tænketank / onsdag, september 19th, 2018

Især mænd har behov for at blive barberet med jævne mellemrum, så de føler sig velsoignerede med en glat og ren hud uden hår. Det er naturligvis muligt at have overskæg eller andre former for skæg, men man har jo brug for en barbermaskine eller en barberskraber til at soignere sig, og så er det vanskeligt at komme uden om Gillette, der jo står for omkring 2 tredjedele af markedet for barberskrabere.

Gillette startede for mange år siden med at levere barberskrabere, og de var typisk med 1 eller 2 blade. I dag findes der modeller med både 1, 2, 3, 4 eller 5 barberblade, og de fleste er enige i, at 3-5 blade giver den bedste barbering, men disse blade koster også noget mere end de billigste barberblade på markedet.

Gillettes to bedste produkter er Gillette Mach3 og Gillette Fusion, og begge modeller giver en virkelig god barbering. Typisk koster bladene til Fusion serien omkring 25 kroner pr. stk., hvorimod bladene til Gillette Mach3 kun koster omkring det halve. Det er derfor muligt at finde gode barberblade til en fornuftig pris, idet man ofte kan nøjes med Gillette Mach3 til de fleste formål, da man her får mest for pengene.

Valg af barberblade

Kunderne til barberblade er prisbevidste, men de efterspørger nu også kvalitet. Et dyrere barberblad er normalt en bedre kvalitet og kan give flere barberinger, så derfor vælger mange de dyreste modeller. Prisen på Gillette Mach3 barberblade var ret høj, da de kom på markedet, men da Gillette Fusion senere kom på markedet med sine 5 blade, så måtte man prisjustere på Gillette Mach3, der nu kunne fås noget billigere for at de stadig kunne sælges.

Du kan i øvrigt også vælge en Power model til både Gillette Mach3 samt Fusion, idet de er batteridrevet og skaber små mikro impulser på bladene, hvorved de giver en tættere barbering. Forskellen er dog minimal, men merprisen er heller ikke særlig stor.

Hvor finder man de billigste barberblade?

Internettet er et ideelt sted at sælge barberblade, da de kun fylder lidt på lageret, kan opmagasineres længe og er billige i fragt. Du kan købe Gillette Mach3 barberblade masser af steder i forskellige kiosker, købmænd og supermarkeder, men du finder dem ofte til den laveste markedspris på nettet på en webshop. Du kan spare mange penge ved at købe Gillette Mach3 hos Postmeshave webshoppen, da du her finder et stort udvalg samt lave priser på alle modeller. En webshop har lave driftsudgifter, så derfor er de meget konkurrencedygtige på prisen. Som forbruger kan du derfor opnå den billigst mulige pris, hvis du handler hos en webshop på nettet, og især hvis du køber en stor mængde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *