Julegaveidéer til den gadget-glade mand


Spirit tænketank / fredag, november 16th, 2018

Har du en gadget-glad kæreste, så giver det næsten sig selv, at årets julegave selvfølgelig skal være en form for splinterny gadget. Men hvor skal du sætte ind, hvis din mand i forvejen har meget forskelligt udstyr? Vi giver dig fornyet inspiration her med tre områder af gadget.

1) Gadgets til computeren

Computere og gadgets har altid gået godt i spænd. Derfor kan det sagtens være, at du skal gå skridtet længere ud, hvis du vil præsentere en spændende julegave, som din mand eller kæreste ikke allerede ejer.

Imponer ham derfor med ekstraudstyr, der giver seriøse ekstrafunktioner. Hvad siger du fx til en USB hub eller en kvm switch? Begge computergadgets løfter brugen af en PC til et nyt niveau, så hvad venter du på?

2) Gadgets til bilen

For mange mænd ligger deres bil hjertet helt nært. Derfor kan gadgets til bilen være en let måde at score point på. Gadgets kan i denne forbindelse være mange forskellige ting, de kan være både dyre og i den mere budgetvenlige ende af spektret.

Hvad siger du fx til en topmoderne GPS, en fiks kopholder til morgenkaffen eller lidt bling til bakspejlet? I dag findes også en hel del sjovt ekstraudstyr, som kan kobles til med et USB-stick, og som giver sjove ekstrafunktioner takket være lidt strøm.

Du kan derfor med garanti finde en gadget, som vil falde i din kærestes personlige smag, hvad end du kigger i butikker eller online.

3) Gadgets udi alt med lyd

En vaskeægte juleklassiker til mændene er naturligvis også højtalere. Her kræver det ofte, at du bruger tid på at sætte dig ind i de forskellige produkter på markedet. Tests er i denne forbindelse fremragende til at sortere i valgmuligheder, hvis du synes, det hele er lidt forvirrende.

Uanset om du går med høretelefoner til løb eller det helt store surround sound anlæg, så kan du dog være helt sikker på, at du får en lykkelig mand d. 24. december, hvis du vælger denne type for gadget. Derfor er al din research helt sikkert tiden værd, når gavepapiret i sidste ende rives af gaveæsken, og du får et kæmpe smil til gengæld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *