Perfekt barbering med Gillette Mach 3 Turbo


Spirit of Life / tirsdag, november 13th, 2018

Hvis du gerne vil have en manuel barberskraber, som sikrer dig en god og sikker barbering hver gang og ikke giver dig rødmen, så er det oplagte valg en Gillette Mach 3 Turbo. Den er specielt designet til mænd, og den er kompatibel med de øvrige Gillette barberskrabere i Mach 3 serien. Årsagen til at vælge den nyere model Gillette Mach 3 Turbo er, at den er endnu bedre til at forhindre rødmen og til at give dig den ultimative barbering. Her beskrives teknikken bag Gillette Mach 3 Turbo.

Sådan virker Gillette Mach 3 Turbo barberskraberen

Da den første version af Mach 3 kom på markedet for omkring 20 år siden, da blev den straks en sensation. Den benyttede sig nemlig af en revolutionerende teknik med hele 3 barberblade monteret tæt ved hinanden med hver deres individuelle affjedring. På den måde vil et strøg henover huden medføre, at hver kniv går dybt ned mod den ujævne hud og skærer hårene af.

Når man så forstiller sig en ujævn hud overflade, så kommer nogle af barberbladene derfor ned i de dybeste steder på huden, således den bliver glat overalt. Resultatet bliver en utrolig effektiv barbering, som giver baghjul til elektriske barbermaskiner både med hensyn til besparet tid men også med en glat barbering.

Gillette Mach 3 Turbo har så desuden fået indbygget et batteri, der afgiver mikro impulser til huden, således den strækker huden ud og gør den klar til at blive barberet. Alle Mach 3 modellerne har også indbygget indikator strips, der er små gummifinner, der skånsomt beskytter huden fra at berøre de skarpe blade. Desuden har disse finner en blå stribe monteret, der indikerer, hvornår barberbladet trænger til udskiftning.

På den måde vil man kunne undgå rødmen på huden, og dette problem kan de normale billige engangsskrabere jo ikke løse. De små gummifinner sikrer desuden tilførslen af afgørende fugt til huden under hver barbering, således der næsten ikke er brug for barberskum men blot lidt vand til at gøre huden parat til barberingen.

Priser på barberblade

Barberblade vil altid være en udgift hvert år for både mænd og kvinder, men der findes flere måder til at begrænse udgiften på. Dels gælder det for dig om at finde det mærke og den model, som du føler giver dig den bedste barbering til en overkommelig pris.

Derefter gælder det for dig om at købe barberbladene til den billigst mulige pris, og de varierer jo en del i pris. Generelt er barberblade dyrest i kiosker og supermarkeder, da de fysiske butikker jo har masser af personale og husleje, der skal dækkes ind. Faktisk kan man spare omkring 40-60 % på barberblade, hvis du køber dem på nettet i en webshop.

Normalprisen for Gillette Mach 3 Turbo blade ligger typisk på 30 kr. pr. stk. i butikkerne. Du får lidt rabat, når du køber de største pakker med 12 eller 16 stk. De bedste priser på Gillette Mach 3 Turbo findes hos Postmeshave, der sælger 16 stk. for 270 kr. Normalprisen for 16 er på ca. 512 kr., så der kan altså spares rigtig mange penge, hvis du nøje undersøger markedet først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *