Få en forsmag på datinglivet hos Single.dk


Spirit of Life / mandag, marts 5th, 2018

Er du for nyligt blevet single eller har du været det i en længere periode ud at være aktiv på datingmarkedet? Så kan du få et lille indblik i, hvad datinglivet har at byde på her. Gratis dating sider er et godt udgangspunkt, der kan give dig en forsmag på, hvad det vil sige at søge kærligheden gennem netdating og senere fysiske dates. Hos Single.dk får gratis oprettelse og adgang til konkurrencedygtige priser, når du søger din soulmate online.

Lær at nyde processen

At finde nogen til at opbygge et meningsfuldt forhold til, og dernæst at opbygge selve forholdet, er en proces som så mange andre lange, men værdifulde processer. Vi lægger meget unødigt pres på vores skuldre (og på vores datingperspektiver), når vi mener, at romantik og relationer bør være en øjeblikkelig, magnetisk attraktion for vores ene, ægte soulmate. Så husk derfor på, når du bevæger dig ud i datinglivet, at det ikke er noget der kommer over natten – det er i hvert fald i de færreste tilfælde det sker.

Forhold til andre mennesker er aldrig så enkelt, hurtigt og rent som vi gerne vil have det til at være. Vi siger ikke til en kvinde, der er 20 uger gravid: “Nå, skulle du ikke have haft din baby nu?” Selvfølgelig ikke fordi vi forstår, at graviditet og fødsel er en lang, hård proces.

Vi skal huske på det samme om dating. Det er en proces og en rejse, og der er en masse mening og vækst, der findes i processen. Lad os opmuntres og opmuntre hinanden ved at kigge efter milepæle og sandheder, der opleves undervejs.

Det er altså rigtig vigtigt at huske på at nyde processen i selve datingen på rejsen til din soulmate, hvis du ikke vil køre sur i dating ’ræset’.

Husk også på, at dating er uforudsigelig. Der er ingen perfekt formel til at skabe eller finde kærlighed. Så stop med at have så travlt og dig selv en pause fra overanalyse, hvad vi er eller ikke gør rigtigt. Der finder ingen tjekliste, når det kommer til dating. Og selvom vi sommetider foretrækker det, kan vi finde håb om at vide, at Gud eller skæbnen skaber en unik historie i vores liv. Det er en historie, der aldrig bliver duplikeret i andres liv, og det er vores rolle at spille i disse større historier.