Bliv klar til gymnasiet med 10 klasse i København


Spirit tænketank / tirsdag, marts 13th, 2018

Er du ved at være færdig med folkeskolen, og overvejer du at tage en 10 klasse i København, inden du skal videreuddanne dig? Så kan du gøre det på Hotel og Restaurantskolen, hvis du samtidig synes det er sjovt og spændende at arbejde praktisk med sundhed, økologi og bæredygtighed. Det er en rigtig god måde at få en forsmag på Hotel og Restaurantskolens erhvervsuddannelser på, da du netop vil komme til at arbejde med arbejde med praktiske opgaver indenfor branchen.

Fire fifs til at blive klar til gymnasiet allerede nu

  1. Mind dig selv om at det er nyt for alle
    At gå på gymnasiet er en stor forandring, og det er vigtigt ikke at blive overvældet. Hold et højt humør ved at minde dig selv om, at dette er en overgangstid for alle, ikke kun dig. Accepter at du er i en ny fase af livet, og det vil tage noget tid at vende sig til.
  1. Forpligter sig til tidsstyring
    Hvis du gerne vil forberede dig på at gøre livet nemmere for dig selv i gymnasiet, er det en god idé at have fokus på tidsstyring. Sørg for at skabe nogle rutiner og planlæg din tid, så du kan nå det hele. Lav en detaljeret daglig tidsplan, der sætter tid af til undervisning, lektier og alt andet.
  1. Vær åben for nye ting
    Gymnasiet vil åbne dine øjne på flere måder end en. Det er tid til at finde dig selv, opdage nye lidenskaber, udfordre gamle måder at tænke på og møde nye mennesker fra alle baggrunde og steder. Så prøv noget anderledes.
  1. Husk det er okay at bede om hjælp
    Øv dig på at spørge om hjælp, det vil du helt sikkert få brug for igennem dit gymnasieliv, hvorfor du ligeså godt kan øve dig nu.

10 klasse København hos Hotel og Restaurantskolen

Hvis du vælger at tage din 10 klasse på Hotel og Restaurantskolen, vil du med sikkerhed blive klædt godt på til gymnasielivet eller en hvilken som helst anden uddannelsesretning, du måtte vælge. Her bliver du nemlig klædt fagligt på til din næste uddannelse, samtidig med at det er et friskt pust fra folkeskolen. Man får også mulighed for at møde en masse forskellige mennesker samt muligheder i og med, at det er en meget praktisk orienteret uddannelse. Man er ca. en tredjedel i køkkenet sideløbende med fagene dansk, matematik, engelsk og idræt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *