Hvad en alkoholbehandler laver, og hvordan de kan hjælpe


Spirit of Life / søndag, august 20th, 2017

Alkoholrådgivning er et vigtigt og værdifuldt skridt i behandlingen af ​​en alkoholforstyrrelse . En alkoholbehandler vil være i stand til at tilbyde vejledning og støtte under din rejse til et alkoholfrit liv. Uanset hvor længe du har kæmpet med alkoholisme, eller hvor meget du drikker, kan alkoholrådgivning gøre en enorm forskel i din behandling.

Mange alkoholbehandlere bruger omfattende genopretningsplaner i deres behandlingsproces, der kan bestå af ambulante eller medicin-assisterede terapier, rådgivningssessioner, støttegrupper og andre former for behandling. Nogle elementer i en omfattende genopretningsplan, som rehabilitering og medicinbehandling, kan afsluttes i løbet af få måneder. Andre dele, såsom rådgivning og supportgrupper, er afgørende for løbende behandling og opretholdelse af din nøjagtighed.

Lad ikke alkoholisme definere dig. Gennem hjælp fra en dygtig alkoholbehandler vil du være i stand til at lære om hvordan man forhindrer tilbagefald, arbejder gennem trang og lever et sundere liv.

Hvad laver en alkoholbehandler?

Hver persons erfaring med en alkoholbehandler vil variere, fordi genoprettelsesprocessen er anderledes for alle. Generelt vil du mødes med din alkoholbehandler ofte inden for de første flere måneders fremgang. Afhængig af din progression efter et par måneder kan møderne begynde at aftage. Men du kan planlægge et møde med din alkoholbehandler imellem sessionerne, hvis du har en vanskelig uge eller har svært ved at kæmpe tilbage.

En alkoholbehandler kan hjælpe med:

  • At give dig information om alkoholisme og diskutere rehabiliteringsprocessen
  • At sammenlægge en struktureret og realistisk rehabiliteringsplan baseret på dine behov
  • Hjælpe med at afdække eventuelle underliggende problemer og udløsere forbundet med dit alkoholproblem
  • Tilbyde tips og teknikker til en vellykket restitution og langsigtet nytteværdi
  • Give dig regelmæssige vurderinger for at bestemme dine fremskridt
  • Støtte dig følelsesmæssigt og opmuntre dig gennem hvert trin af din restitution

 

Find en alkoholbehandler

Før du begynder alkoholbehandling, er det vigtigt at finde en kvalificeret alkoholbehandler, som du har det godt med. At finde en behandler, som du kan snakke med og åbne for, vil hjælpe altafgørende for din restitution. Anerkend dog, at din behandler kun kan lede dig langs din rejse. Det er op til dig at være aktiv i din behandling, og anvende hvad du har lært.

Brydehuset i Ballerup kommune kan hjælpe dig med dit alkoholmisbrug, uanset hvor i landet du bor. Det er ganske gratis, og de har flere dygtige alkoholbehandlere, der sidder klar til at hjælpe.