Skriveunderlag i plast til kontoret


Generelt / lørdag, november 12th, 2016

drawing-pad-1209781_960_720

Et skriveunderlag i gennemsigtig plast er et oplagt valg til kontoret, hvis man ønsker at have bestemte oplysninger lige ved hånden, såsom telefonlister, kalender, visitkort, adresser og andre praktiske oplysninger. Det er særligt godt for virksomheder, hvor der er kontormedarbejdere, der ofte bruger computeren og telefonen i deres arbejde, hvor de sommetider har brug for at videregive nogle oplysninger via mail eller telefonsamtale.
Vil du gøre det lettere for dine medarbejdere at have ofte anvendte oplysninger lige ved hånden, så de er let tilgængelige, så kan du investere i gennemsigtige skriveunderlag i plast fra Lyreco.

Få et overblik med et skriveunderlag med kalender

Man kan også få underlag med en kalender på, så det er nemt at få et overblik over sin uge. På den måde har man også altid dagsdato lige ved hånden, hvilket kan være rigtig rart.

Hvis man gerne vil udnytte sin skrivebordsplads endnu bedre, kan man også bare vælge at købe et skriveunderlag i gennemsigtig plast og lægge en kalender nedenunder, så der også er plads til at have andre praktiske informationer liggende.

Det kan være en meget god idé at lægge papirerne i en plastlomme, så blækket fra papiret ikke smitter af på underlaget. Som en tredje løsning, kan man vælge et uigennemsigtigt underlag, hvis man bare gerne vil have et underlag, der beskytter bordet.

Skriveunderlag til hele kontoret

Hos Lyreco kan du købe et stort parti af skriveunderlag til hele kontoret på din virksomhed, hvis i gerne vil beskytte jeres kontormøbler. Lyreco har desuden mange andre kvalitets kontorartikler til arbejdspladsen lige fra printerpapir til Dymo maskiner og skriveredskaber.