Inspiration til atmosfæren i hjemmet


Det Spirituelle Hjem / onsdag, februar 10th, 2016

Hvis man gerne over for sig selv og andre gerne vil give indtryk af et afbalanceret og stilfuldt hjem, så bør man vælge farver, møbler og inventar med omhu, så man dermed kan skabe en hyggelig og tryg atmosfære, som folk føler sig velkomne i.

Faktisk kan man med den rette indretning og stilart skabe en naturlig hygge, hvor man altid føler sig tilpas og afslappet. Man får dermed en indre ro i sin krop, som er sund for helbredet, og generelt kan give dig et mere lykkeligt liv.

 

Både de store og små ting tæller

Indretningen af hjemmet bør være gennemført, så alting passer sammen, så det ikke minder om en kaotisk sammenblanding af forskellige stilarter. Det er klart, de store ting i hjemmet som møblement, tæpper og gardiner er afgørende for hjemmets atmosfære, men de små ting tæller også med. Det kan dreje sig om billeder på væggen, vaser, planter, lamper, bestik, tallerkener, puder, lysestager og alle de andre små genstande i hjemmet, som  mange bare tager for givet.

Man bør følge de generelle retningslinjer for indretning og dekorering af hjemmet. I dagligstuen bør der være en sofakrog indrettet som en hyggelig TV-krog, hvor man kan slappe af i familiens skød. Hvis man ofte får mange gæster eller familien er stor, så bør man have en stor hjørnesofa for at få plads til alle, men hvis der normalt kun er få mennesker i stuen, så kan en mindre sofa og et par tilhørende lænestole fint udgøre det samlede møblement.

Derudover bør man i stuen have et musikanlæg, og de fleste har også et spisebord med stole, og så bør man pynte op på de tomme områder med små kommoder, spejle, blomster i vaser, lamper, vitrineskabe og andre små genstande, der skaber hygge og atmosfære i hjemmet.

 

Hent inspiration til indretningen på nettet

Før man kaster sig ud i en større investering, så kan man jo sammen kigge i bolig katalogerne efter inspiration, og ofte kan man få idéer til indretningen ved at besøge hjemmesiden hos Ilva og de andre store landsdækkende bolighuse, der jo har alt af udstyr til hjemmet i flere stilarter og prislejer.

Under alle omstændigheder kan man også vælge at købe lidt af gangen, hvilket de fleste familiers økonomi alligevel kræver, men man bør derfor forsøge at beholde den valgte stil i hjemmet, når man ser på nye møbler og inventar.