Få en på opleveren når du rejser til Norge


Generelt / torsdag, december 8th, 2016

I og med at Norge er en af vores nærmeste naboer, betragter mange formentlig ikke landet som en mulig feriedestination. Det er dog en fejltagelse uden lige, da Norge er et helt særligt land, der har enormt meget at byde på. Alene den storslåede natur og de tårefremkaldende landskaber er grund nok til at rejse til Norge.

Rejser du til Norge, er du altså garanteret én på opleveren samt en værdifuld oplevelse til mindekufferten. Samtidig kan man også få en række billige rejser til Norge, da det ikke er så langt væk.

Natur om dagen og kultur om aftenen

Hovedattraktionen i Norge er landet i sig selv, bjergtagende landskaber og beundringsværdig natur. Norge har en overflod af fjorde, øer, kystlinjer, skov, søer, bjerge og vandfald. Selv deres nationalsang nævner landets robusthed i de første linjer: ’Rising storm-scarr’d from the ocean, Where the breakers foam’. Som turist i Norge er en af de største og mest hyppige fejl, at haste fra by til by for at se så meget som muligt og afdække så stort som muligt et område af Norge.

Det er dog synd og skam at jappe sig igennem Norge, da der ikke mindst findes et utal af smukke steder, der er værd at bruge noget tid på at nyde. Men også fordi Norge er et kæmpe stort land, og der er langt mellem attraktionerne. Norge har en række gode og interessante byer, hvoraf nogle har et berettiget ry (såsom Bergen), men selv de vigtigste kulturelle guldminer ligger i fjerntliggende landdistrikter.

Norge kan altså ikke ses ved at besøge to eller tre større byer. Attraktioner er ikke begrænsede steder på kortet, men omfatter stort set alt langs ruten. Og selvom man måske skulle tro det, er de smukkeste landskaber ikke nødvendigvis at finde i nationalparkerne.

Efter en lang dag i den friske norske natur, kan det bestemt anbefales, at lave et par kulturelle pitstop i løbet af eftermiddagen og aftenen. Der findes først og fremmest masser af arkitektur i de stor norske byer, som er helt gratis at beundre. Derudover er der også mulighed for at besøge en række museer og vikingelandsbyer i Norge.

Der er gode chancer for, at du kan få tilfredsstillet din eventyrlyst i Norge, uanset om du er til naturens kunstværker eller menneskeskabt kunst.

Book en forårstur til Norge

Har du fået blod på tanden, hvad Norge angår, så kan du booke en billige rejse til Norge gennem DFDS Seaways. Det er både muligt at tage et mini cruise til Norge, hvor man kan besøge Oslo og nyde en afslappende ferie om bord på båden. Det er dog også muligt bare at tage færger over til Norge og eventuelt have bil, campingvogn eller motorcykel med, så man selv har frihed til at udforske Norge på fri hånd.

Find billige rejser til Norge, før de andre gør det, hvis du vil opleve hvordan naturen folder sig ud i løbet af foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *