Her kan du opleve ånder


Det spøger / fredag, december 19th, 2014

Har du set ånder?

Find dem her. Jeg har samlet en masse steder sammen, alle steder du kan opleve ånder. Du skal altså ikke være en sart sjæl og selvom de fleste ånder vil os det godt, så er der også enkelte indimellem, der ikke vil os det godt. Læs videre hvis du vil have hints til hvor de gode steder er.

Hoteller

Vil du rejse og har du lyst til at bo på et hotel, hvor det spøger så læs videre her. Der er ånder disse steder:

  • Stanley Hotel, værelse 217 skulle være særligt hjemsøgt af ånder. Der er flere gæster, der kan fortælle at de har oplevet ånder på værelse 217. Det er lige fra kufferter der er lukket op, tøj der er blevet hængt på plads og man mener det er en afdød der går igen, hun skulle efter sigende tage sig godt af gæsterne.
  • På 4. sal på Stanley Hotel sker der også mystiske ting. Gæster kan høre lyde fra grinende børn, fester og musik.
  • Hotellet i norske Geilo, her skulle en historisk begivenhed føre til at møbler bliver flyttet og ure der pludselig virker efter at have været stoppet. Desuden høres lyden af kvindeskrig. Værelse 320 skulle efter sigende være særlig hjemsøgt og her tales om at man kan mærke den grå dame.
  • Langham, London her siges det også at spøge. Værelse 333 skulle være særlig hjemsøgt. Desuden tales om et særlig uhyggeligt spøgelse, der kun dukker op i oktober måned.

Dragsholm slot

De fleste i Danmark kender sikkert Dragsholm slot og ved at der går en historie om den hvide dame. Hun skulle efter sigende gå efter mænd og opsøge dem.

Slottet Skaugum

Slottet Skaugum skulle være særlig kendt for et spøgelse der går igen, en Josef Terboven.

Find flere spændende steder ved at følge historienets hjemmeside link.

Kilde: historienet.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *