Instant Zen med et bordtennisbord


Zen / tirsdag, december 23rd, 2014

Vinteren er over os og for mange er det derfor både for koldt og for stillesidende med Zazen. Der findes dog heldigvis alternative og mere aktive former for meditation. For når alt kommer til alt så drejer Zen meditation sig om at finde indre ro og tømme hovedet for forstyrrende tanker og impulser.En af de metoder jeg nogengange selv har benyttet er at spille bordtennis. Der er nemlig god grund til at mange asiatiske lande er rigtig gode til sporten, for det er virkelig en meditativ øvelse, der kræver total fokus.

Hvor finder man et godt bord til bordtennis?

Som i sikkert har gættet står jeg i den heldige situation at jeg allerede har et bordtennisbord. Men er du fristet til også at kaste dig ud  bordtennis meditation så kommer her et hint til et godt sted hvor man kan finde et og hvad man skal være opmærksom på.  Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilket bord du køber. Nogle køber dyre borde, men bliver i bund og grund snydt. Et godt sted at købe et bordtennisbord er på billigsport24.dk, der passer pris og kvalitet ihvertfald meget godt sammen. Du kan se deres bordtennisborde her. Er du ikke meget for online shopping så kan man også få borde i almindelige butikker, men ofte koster de væsentlig mere.

Dette kendetegner et godt bordtennisbord

For det første skal alt udstyret være i orden. Det nytter altså ikke noget, at man kommer hjem med et bord uden tilbehør. Der skal være bolde, net og bat. Ligeledes skal bordet være nemt at samle og gerne med brugsanvisning, hvis noget skulle gå galt. Sørg for at bordet kan leveres med fragt, da det kan være svært at have plads til i bilen, med mindre du har godt med plads. Endvidere skal du kigge efter E-mærke og udtalelser. Kan du stole på butikken? Virker den til at holde det den lover? Det gode bordtennisbord kan holde til noget, der kommer ikke buler eller ujævnheder, når det anvendes hyppigt. Dette kan du selvfølgelig ikke selv kontrollere, og du må kigge efter andres udtalelser om bordet. Hvis du er en rigtig bordtennisnørd, så vil du sikkert også gerne have et bord efter internationale mål, som er: 274 x 152,5 x 76 cm. Husk at kigge efter en vandtæt og vandfast overflade, ellers er det simpelthen for skrøbeligt. Kig gerne efter om bordet kan sammenklappes og er nemt at transportere, fx om bordet er udstyret med hjul.

Find en god partner

Det eneste du nu mangler er at finde en god partner du kan øve dig med og have det sjovt sammen med. Det er en absolut fordel hvis han eller hun også er glad for meditation for så er i enige om at der ikke behøver gå konkurrence i sporten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *