Ånder


Det spøger / fredag, november 28th, 2014

Hvad er ånder, er de farlige og kan du selv tage kontakt til dem. Skal du passe på eller kan man forsvare sig, hvis de går til angreb. Læs videre og find en masse svar.

Afdøde

Ånder er en betegnelse, der ofte benyttes om afdøde mennesker. Ånderne vil typisk være at finde på astralplanet eller på den anden side. Nogle ånder vandrer rundt på astralplanet og venter på nogen, mens andre ikke har fundet lyset endnu og så er der endelig dem der har fundet lyset, men som kommer og besøger en nær pårørende.

Skal man være bange for ånder?

Som udgangspunkt skal man ikke være bange for dem. Men man kan tiltrække forskellige slags ånder, og alle sammen er ikke gode og søde. Nogle ånder er desværre skæbner, som bruger vores energi. Nogle mennesker mærker dette tydeligt. Så er der intet andet for end at bede ånden om at gå. Men hvordan gør man det?

Sådan kan du bede ånden om at forlade dig og dit hjem

Du kan naturligvis anvende en spøgelsesuddriver. Men hvis du ikke har råd til det, kan du gøre det selv eller samle nogle fortrolige venner, der kan hjælpe dig. Her er et lille udpluk ud af mange måder:

  1. Visualisering
  2. Drømmesnak
  3. Cirkel

Hvis du ikke kender meget til den åndelige verden, så vil jeg til enhver tid fraråde dig at prøve det selv. Men de hærdede i miljøet, kan sagtens og er sikkert vant til psykisk selvforsvar, beskyttelse eller åndeuddrivelse. Nogle putter fx hvidløg, laver korsets tegn eller andre ritualer inden sengetid. Find den metode der virker for dig.

Visualisering

Når du visualiserer, så laver du et indre billede, hvor du forestiller dig at ånden og dig aftaler at det er tid til at forlade dig og dit hjem. Du ser ånden acceptere det og ser og hører eventuelt ånden godtage denne beslutning. Nogle ånder er ret sjove, fordi de gerne vil forklare sig, dette må være op til dig selv at afgøre, om du kan overskue at høre på det. Men det er ikke kedeligt at høre på. Visualiser eventuelt et lys eller åndens familie, som står klar til at tage imod ånden. En smuk måde at tage afsked på.

Drømmesnak

Forbered dig inden du sover på at du skal sige farvel til ånden. Samme scene som ovenstående kan gentages i drømmen. Det kræver selvfølgelig at du kan dette, men øvelse gør mester.

Cirkel

Nære venner samles i en cirkel og samler energi nok til at sende ånden afsted. Der vil typisk være en ordfører blandt jer. Hold hinanden i hånden og åben jeres hjerter. Bliv ikke overrasket hvis ånden laver en lyd i stuen eller i hjemmet som tegn på at den har hørt jer. Giv den energi nok til at kunne forlade hjemmet, og lad ordstyren vurdere hvorvidt der skal tales med ånden og hvad der skal aftales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *