Horoskop fisk


Astrologi / fredag, november 28th, 2014

Er dit horoskop fisk? Så læs videre her. Find ud af hvad der gør fisken så speciel. Og hvorfor du kan være stolt af at være fisk. Fisken er nemlig slet ikke som alle de andre, og det kan man sagtens være stolt af. Så hvis du er en fisk så ret hovedet op, kig dig i spejlet og hver stolt, du er noget helt særligt. Flere magasiner har horoskoper, der giver dig direkte adgang til en masse viden om dit horoskop. Find et af magasinerne her, klik. 

Horoskop fisk

Fiskens element er vand. Når man er fisk er man ofte følsom og nogle betragter ligefrem fisken som indelukket og hemmelig. Fisken kan noget helt fantastisk de kan drømme, fantasere og forestille sig ting- som andre skal læse flere bøger om, før de kan tænke i disse baner. Fisken er derfor enormt god at have med i en virksomhed, hvor man skal tænke ud af boksen. Men fordi fisken også er følsom, skal man være opmærksom på at et afslag for en fisk, kan betyde at der lukkes i for kassen af drømmerier. Så er der fare for at drømmene holdes for fisken selv, og de andre ikke kan få del af de innovative tanker.

Udnyt dit potentiale

Hvis du ikke udnytter dit potentiale, ender du med blot at blive en tilskuer til verdenen, der passerer forbi dine øjne. Derfor skal du som fisk være yderst opmærksom på at turde komme ud over hjemmefronten og ikke drømme dig væk i fantasirejser og romantiske forestillinger. Som fisk kan det være alletiders at være kunster, forfatter, digter, meditationslærer, alternativ behandler, præst eller andre fag, hvor der kræves ægte følelser. Hvis du er ansat i en større virksomhed, så ville det være skønt at få supervision løbende, da det rige følelsesliv og drømmende jeg skal udfordres med en reflekterende tankegang for derefter at igangsætte en transformation. Flere af de store kendte er fisk og har udrettet fremravende resultater i denne verden. Det er det der gør fisken så enestående. Når de beslutter sig for at skabe, så sker det også. Men det kræver altså en aktiv indsats, så det hele ikke bare flyder hen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *