Horoskop


Astrologi / onsdag, november 19th, 2014

Find det rigtige horoskop, tilpasset helt perfekt til dig. Jeg har selv læst masser af horoskoper i ugeblade og på internettet. Her er et eksempel fra Vi Unge. 

Jeg fortrækker personligt et horoskop, hvor fødselstidspunkt og sted er anvendt. Så bliver horoskopet nemlig ikke bare en sludder for en sladder, som mange horoskoper er. Som jeg tidligere har skrevet har jeg anvendt astrocom. Men den bedste måde at tolke sit horoskop på er nok at besøge en astrolog eller lave dit eget horoskop. At lave sit eget horoskop er en ikke noget jeg bare kan beskrive i sådan en kort artikel. Det kræver tålmodighed og masser af interesse. Men det er sjovt og kan helt klart anbefales! Så hvis jeg skal anbefale dig et horoskop du kan bruge til noget så får du det her:

  • Astrocom
  • Konsultation hos en astrolog
  • Lav dit eget horoskop

Nem og kort vejledning dit eget horoskop

Der er kommet en ny måde man kan lave sit eget horoskop på. Da jeg lavede mit i sin tid sad jeg med en bog og skrev den ene note efter den anden. Det behøver man ikke mere! Velkommen til den teknologiske verden. Astropilot hedder det nye program, hvor du nemt kan lave dit eget horoskop.

Grundfunktionerne i programmet er gratis. Det er jo et kæmpe plus. Der er masser af funktioner tilknyttet til programmet. Man kan lave et fødselshoroskop, et organisationshoroskop, begivenhedshoroskop og øjeblikshoroskop. På deres hjemmeside kan man også se at de er ved at udvikle et progressionshoroskop, transit og transitkalender.

Horoskop 2013 – 2014

Hvis du vil følge den personlige udvikling kan et horoskop 2013- 2014 være en mulighed. Et begivenhedshoroskop viser netop særlige begivenheder i dit liv. Et fødselshoroskop kan også anvendes som generel vejledning over hele ens livsperiode. Hvis man fx havde et dårligt horoskop 2013- 2014 og virkelig også følte det var en dårlig tid, så er det dejligt at få bekræftet at bedre perioder er på vej ved fx at lave et progressionshoroskop eller begivenhedshoroskop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *