Med en markise kan man meditere udendørs hele året


Zen / mandag, oktober 20th, 2014

Hvis mindre du har en selv disciplin og en koncentrations evne som en sand Zen mester, så mediterer du næppe udenfor midt om vinteren, eller når det står ned med vand fra oven. Men med en markise kan du faktisk komme afsted med at meditere udendørs hele året. Læs mere om hvordan du kan gøre herunder.

Trin 1: Identificer det bedste meditations sted i haven

Det første og vigtigste skridt på vejen mod helårs udendørs meditation er selvfølgelig at finde det helt rette sted at meditere. Hvis du allerede har et favorit sted som du bruger til meditation hele sommeren er det oplagt at placere din markise her. Er stedet tæt ved dit hus ydermur gør det selvfølgelig processen lettere.

Trin 2. Find en god markise

Næste skridt er selvfølgelig at finde en markise, der passer til din smag og til designet på din have. Jeg har selv fundet min markise hos profilmarkiser online. Men der er mange steder der forhandler markiser, og bor du i nærheden af et shopping center kan du jo også kigge der.

Trin 3. Do the meditation rock

Trin 3 er egentlig ret lige til. Mediter. Mediter. Mediter. Jo mere jo bedre. Og nu kan du med din nye regnvejrssikrede have gøre det hele året. Sne, blæst og regn er ikke andet end en dårlig undskyldning fra nu af.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *