Sådan bliver du clairvoyant


Clairvoyance / torsdag, november 13th, 2014

Sådan bliver du clairvoyant

Måske tror du det er særligt udvalgte, der bliver clairvoyante. Det er ikke sandt. Du kan blive clairvoyant, læs videre her hvordan.

Clairvoyant

Når man er clairvoyant kan man fornemme, se, lugte, føle, smage eller vide ting om fremtid, fortid eller nutid. Clairvoyante har forskellige evner, hvilket gør dem forskellige vejledere. Du vil helt sikkert også finde dine stærke sider som clairvoyant. Jeg har altid været dygtig til klarsyn, nogle hører stemmer, føler eller smager ting. Det er med andre ord ikke noget man er udvalgt til. Nogle har veludviklede evner og får budskaber klart og hurtigt, mens andre er nød til at træne og blive dygtig. Nogle træner flere år, mens andre har lært det på kortere tid. Nogle har behov for et kursus forløb, en skole, en guide eller en lærer. Mens andre er selvlærte.

Velkommen til kærlighed

En dygtig clairvoyant bruger sit hjertecenter, som guider hele vejen igennem. Det sikrer at vejledningen sker under kærlige forhold og ikke misbruges til egen vindings skyld. Desværre er der en tendens til at nogle misbruger clairvoyance på den ene eller anden måde. I virkeligheden er det logisk at det sker, da der ingen særlige gældende retningslinjer er for området og alle og enhver i virkeligheden kan kalde sig clairvoyant. De forskellige clairvoyance skoler forsøger at fastsætte fælles regler og retningslinjer for deres virke og man fornemmer indimellem en indbyrdes krig mellem skolerne og behandlerne. Men i bund og grund er tanken at kærlighed skal guide og det gør den heldigvis også i de fleste tilfælde.

Sådan bliver du clairvoyant- vælg den rigtige skole

Hvad er den rigtige skole?  – Den der har fine anmeldelser, som har haft kapital nok til massiv reklame, den som er hamrende dygtig, den som føles rigtig, er billig, er dyr eller hvad? Hvad i alverden skal man vælge… Jeg valgte at følge forløb på 2 forskellige skoler og måtte sande at de gjorde det vidt forskelligt. Den ene skole havde særligt fokus på afdøde og vi oplevede meget mystiske ting. Mens den anden skole havde særligt fokus på åbning og anvendelse af hjertechakra. Denne kombination viste sig at være rigtig god for mig. Hvis jeg satte navne på diverse clairvoyant skoler ville det ikke være sikkert, det var det rigtige for dig. Mit råd til dig er derfor at tænke over følgende:

  • Mulighed for at øve/praktik eller kliniske øvelser
  • Mulighed for ratebetaling, afbetaling
  • Det føles rigtigt- for dig-
  • Det føles trygt og rart- for dig-
  • Du føler dig velkommen
  • Du får svar på dine spørgsmål
  • Besøg skolen på en ”prøveaften” inden så du fornemmer om det er ægte clairvoyance

Karrieremuligheder og løn

En clairvoyant tjener ret godt og de kan tjene alt fra 150 – 900 kroner i timen. Det er ikke nemt at blive ansat efterfølgende. Derfor skal du nok satse på at blive selvstændig eller have det som et hobbyerhverv. Du skal være meget klar på at arbejde med etik, moral og kærlighed. Risikoen for clairvoyante opstår idet de ikke bliver korrekt superviseret og ej har den fornødne viden, hvis akutte situationer opstår. Derfor skal du sørge for at blive tilknyttet et supervisions hold-

Kvalitet

Registreringen af alternative behandlere er desværre intet kvalitetsstempel. Dog er der mange der påstår dette. Men det er ikke sandhed kun en påstand. Man kan sagtens være en bedre clairvoyant, selvom man ingen steder er registreret.

Forbruger

Som forbruger er man noget usikkert stillet. Man har desværre ingen garanti for at den clairvoyante fortæller sandheden. Og hvad er sandheden egentlig? Clairvoyante bestræber sig på at levere budskaberne så rene som muligt, men det kan ikke altid undgås at budskaberne ”farves” eller tolkes af den clairvoyante selv. Brug derfor altid kun en clairvoyant der føles rigtig for dig.

Sådan bliver du clairvoyant

Hvis du stadigvæk har lyst til at blive clairvoyant, så er der masser af muligheder både i Danmark og udlandet. Velkommen til en verden der med garanti ændrer dit liv for altid.

Læs flere artikler fra vores hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *