Måske kan din indre rejse føre dig til Rhodos


Det Spirituelle Hjem / torsdag, marts 5th, 2015

Måske starter den indre rejse med en rigtig ydre rejse. Mange rejser jorden rundt for at finde sig selv, således man lærer sig selv bedre at kende i forskellige situationer og i forskellige miljøer. Mange rejser til Rhodos for at dels nyde solen, stranden, seværdighederne men også for at få ro i sjælen og finde sig selv. Man kan tilmelde sig forskellige selvudviklingskurser, men man kan måske klare det hele selv. Det gælder blot om at føle sig fri og afslappet, således man kan lukke alt ude fra omverdenen, så derfor er det ofte en god idé at komme lidt hjemmefra lokalmiljøet, hvor omverdenen hele tiden banker på og forstyrrer din indre ro.

Hvad specielt er der ved Rhodos?

Rhodos er et yndet turistmål, hvilket det har været i mange år på grund af stedet i Middelhavet med sol, varme, palmer og strande, men også fordi stedet er en vigtig kulturarv for Grækenland. Her startede mange filosoffer og tænkere, men også kristne religiøse retninger startede her. På internettet kan man læse mere om Rhodos på Wikipedia, hvor man blandt andet ser, at øen er på 1400 km² og især er kendt for Kolossen på Rhodos, som man stadig kan se rester af, selvom den blev kraftigt ødelagt ved et jordskælv i 226 f.kr.

Hvor bør man købe rejser til Rhodos?

Grækenland har jo i de senere år kæmpet med dårlig økonomi, så for tiden er det billigt at rejse til Rhodos Grækenland, og start altid med at søge efter fornuftige priser på nettet, hvor flere udbydere kan sørge for rejser til Grækenland Rhodos. Jeg vil fremhæve Sunweb rejseselskab, hvor man nemt og hurtigt kan finde og bestille en billet til Rhosos. Fordelen er nemlig, at man både kan bestille rejsen alene, flyrejsen samt hotel eller hele pakken all inclusive, hvor man både modtager flyrejse med transport til hotel, hotelophold med fuld forplejning, så giv dig selv denne luksuriøse gave, idet dit sind og indre ro er uvurderlig og alle pengene værd.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *