Spisebordsstole som spøger


Det spøger / tirsdag, februar 24th, 2015

Har du nogensinde prøvet at dine spisebordsstole pludselig opførte sig anderledes end de plejer? At de stod et andet sted end du satte dem tidligere på dagen? Og hvad er grunden i øvrigt? Enten er du ved at blive meget glemsom, nogen har flyttet stolen eller der har været en ånd på besøg? Det er ikke til at vide hvad der er årsag. Men spisebordsstole burde ikke flytte sig af sig selv! Så meget er da helt sikkert!

Men alligevel hører man indimellem om folk, der oplever at deres møbler har rykket sig. Det kan være et billede, der pludselig hænger skævt, en sofa hvor fjedrene pludselig giver sig til kende, spisebordsstole der står på en anden plads end tidligere på dagen, eller et ur hvor viserne pludselig suser afsted uden grund for derefter at fortsætte normalt igen. Det spøger, er der nok mange overtroiske mennesker der vil tænke. Men spøger det eller er det tankerne, der kører om hjørner med en? Det er ikke nemt at skelne fra hinanden. Men jeg ved bare at når jeg har oplevet underlige ting med ure eller møbler, så har det altså været helt rigtigt og ikke noget jeg har bildt mig selv ind.

Spisebordsstole med sjæl

Jeg tror at svaret er at spisebordsstole har sjæl.

Mange mennesker har brugt dem gennem tiden, ligesom ure og møbler. Hvis man køber nye spisebordsstole, som fx her, så undgår man nok spøgeri… Eller gør man? Jeg har faktisk også oplevet det med nyere ting, men det har mest været elektronik som pludselig er gået i stykker. Men på den anden side kan det også bare være dårlig kvalitet… Hvis møbler har sjæl, så kunne man forestille sig at det er fordi tidens ånd har lagt sig i dem. De mennesker der har anvendt dem før har smittet af på møblerne på en måde.

Så hvis en person med en meget dyster energi har ejet en spisebordsstol, så vil stolen helt sikkert også føles dyster. Men det er bare et gæt, jeg ved det egentlig ikke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *