Brugskunst er essentielt i Feng Shui


Feng Shui / søndag, oktober 5th, 2014

De fleste Feng Shui interesserede ved det sikkert allerede godt – men Feng Shui kræver virkelig at man holder fokus på minimalistisk, men dog effektiv brug af brugskunst.

Harmoni er det vigtigste

Som med alt der har med Feng Shui at gøre er harmoni selvfølgelig det absolut vigtigste. En let måde at bevare harmonien er at holde mængden af brugskunst og møbler på et lavt niveau. Derved undgår du at lukke rod ind i dit hjem!. Istedet for at købe hjem af brugskunst i store mængder skal du fokusere på kvalitet. Brug hellere lidt ekstra på at købe lækre og harmoniske kunstværker til hjemmet frem for at fylde et rum helt op med ragelse.

Det behøver ikke være orientalsk

Selv om Feng Shui er en kinesisk ide, behøver dit brugskunst slet ikke være holdt i et orientalsk tema, hvis mindre du da er vild med sådan noget. Det vigtige med hensyn til indretnings tema er egentlig bare at du beslutter dig for en stilart og holder ved den. Du kan sagtens finde velegnede ting i almindelige butikker. Ilva har et godt sortiment af brugskunst.  Er du ikke tilfreds med deres udvalg så led lidt rundt på nettet. Der er efterhånden mange online shops som du med fordel kan handle i. Amazon har også tit et godt udvalg af velegnet brugskunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *