Kender du dit stjernetegn?


Astrologi / onsdag, oktober 1st, 2014

 

Vi lever i en meget oplyst tid, hvor der efterhånden findes beviser for alt det, som vi lærer i skolerne. Men der findes dog stadig en masse steder i samfundet, hvor vores tro og religion spiller en stor rolle.

Stjernetegn giver os en ledetråd i livet

Vi anvender stadig lykketal, amuletter, maskotter og andre ritualer, som kan bringe os held. Mange har en religiøs tro, som de sværger til og efterlever uanset, hvor strenge disse vilkår kan være. Over hele verden kender man til uheldsnummeret 13, en sort kat over vejen, gå under en stige og andre situationer, som i bund og grund nok er menneskeskabte myter. Men en sejlivet myte har måske noget på sig, selvom det kan være svært at forstå. Mange mennesker verden over tror og lever efter de beskeder, som de kan læse af stjernernes positioner i verdensrummet. Man læser ugens stjernetegn, og nogle mennesker efterlever dette meget bogstaveligt. De fleste tager det stadigt med et smil på læben, idet oplysningerne skal tages med forbehold.

Astrologi er en af de ældste videnskaber

Men astrologi har fascineret os i tusinder af år, da vi altid har fulgt med i solens og månens sammenhænge med naturens gang, dyrenes bevægelser og jordbrugets cyklusser. Der findes en forskellig slags astrologi i hver verdensdel, men deres principper er temmelig ens. Den vestlige astrologi anvendes i Europa og Amerika har sit udspring i de gamle kulturer i Sumer og Babylon. Denne viden er blevet overleveret lige siden, og selv i nutiden findes der flere eksperter, som kan tyde budskaberne på himlen. Vores fødselsdato afgør åbenbart, hvilket stjernetegn vi tilhører. Som man eksempelvis kan se her, kan man hver eneste dag følge med i stjernernes positioner og deres indvirkning på vores liv og muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *