Horoskop – et tilbageblik


Astrologi / fredag, januar 2nd, 2015

Kig tilbage til 2013- dit horoskop 2013 og find ud af hvor meget du har ændret dig på 2 år. Det er ganske underholdende at se om det har passet. Ude og hjemme har altid en masse spændende horoskoper og artikler om astrologi. Du kan se horoskopernogle af deres artikler her.

Horoskoper på nettet – derfor et tilbageblik

Når man kigger tilbage kan det være med blandende følelser. Der er nogle ting man skulle slippe og nogle nye ting man skulle tage imod. Har du nået det du ville, og kunne du tænke dig at sætte nye mål for 2015 eller 2016? Typisk vil man gerne sætte mål indenfor området kærlighed og karriere. Hvis man er i et forhold er det måske mindre spændende med kærligheden, da den allerede er der. Men måske er du ikke tilfreds med dit kærlighedsliv? Trænger du til spænding i forholdet ( eller udenfor forholdet) ? Der er masser af inspiration at hente i nye som gamle horoskoper. Hvem ved, måske har du allerede opnået en hel del af dine mål her i 2015? Tilbageblik giver muligheden for selvudvikling, refleksion og lærdom. Du får muligheden for at se hvad der lykkedes og hvad der ikke lykkedes for dig. Var der noget du kunne have gjort anderledes og virkede dine handlinger efter hensigten. Karriere er også spændende. Opnåede du nogle resultater? Fik du fornyet eller vedligeholdt dit CV? Er du tilfreds med dit job, mangler du udfordringer eller tjener du for lidt? Og hvad med dine kollegaer- kan du enes med dem?

Horoskop 2013 til nu

Når status er dannet og fundamentet er grundlagt, så er det på tide at bevæge sig videre. Du kan eventuelt købe en notesbog og skrive dine mål ned for det nye år. Brug endelig dit horoskop undervejs som året skrider frem, det giver masser af inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *