Afdøde kontakt


Clairvoyance / fredag, januar 2nd, 2015

Hvordan kommer man i kontakt med en afdød? Kan alle opnå afdøde kontakt? Er det noget alle kan lære eller skal man betale en clairvoyant for det? Læs videre og find ud af hvordan du gør.

Afdøde kontakt

Hvis en afdød vil i kontakt med dig, kan du i nogle tilfælde selv mærke det. Andre gange kan du åbne op for kommunikationen med den afdøde og modtage et eller flere budskaber. Afdøde kan komme med nogle tegn så du ikke er i tvivl om at det er den rigtige person du har fat i. Fx kan en afdød farmor give kendetegnet af en duft af småkage eller en pludselig åben af køkkenskabet eller andet, der kunne kendetegne hende. Ofte er man ikke selv i tvivl.

Sådan kontakter du en afdød

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv om årsagen til kontakten. Er det den afdøde der presser på eller har du selv et ønske for kontakt? Tænk også over om du er klar til denne kontakt og om du kan finde ud af at ”lukke ned igen” efterfølgende. Der findes masser af professionelle clairvoyante vejledere, der kan hjælpe dig med hvordan du gør. Nogle udbyder det som kurser, det kan naturligvis godt være dyrt, men så lærer man det ordentligt. Mens andre kan hjælpe dig uden det koster noget særligt. Jeg plejer at sige at hvis du åbner dit hjerte og er positiv i din kontakt kan det sjældent gå helt galt. Desuden skal du som minimum lukke ned for energien igen efter kontakten. Sidst men ikke mindst skal den afdøde have lyst til at blive kontaktet af dig og relationen skal have været god.

Hvis relationen var dårlig

Hvis du havde et ringe forhold til den afdøde, eventuelt med misbrug eller vold, så vil jeg fraråde dig at tage kontakten til afdøde alene. Du bør bruge en professionel. Ligeledes bør du nok heller ikke tage kontakten hvis du er psykisk uligevægtig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *