Lær clairvoyance


Clairvoyance / tirsdag, januar 6th, 2015

Vil du gerne være clairvoyant, men har du ikke råd til at gå på en clairvoyance skole så tøv ikke. Du kan selv lære det! Find ud af hvordan du lærer clairvoyance!

Lær clairvoyance

Ingen læring uden viden. Derfor skal du først læse og studere den åndelige verden. Der er masser af bøger at vælge imellem. Det er meget individuelt hvor lang tid man skal have til at studere. Jeg brugte et par år. Men det er jo slet ikke sikkert du behøver dette. Måske er et par måneder nok til at du er klar. Find en mentor, vejleder, rådgiver eller anden person som kan supervisere dig undervejs. Dette er naturligvis for dit eget bedste og anbefales helt klart. Jeg har fundet nogle basale teknikker i bogen: ”You Are Clairvoyant- Simple Ways to Develop Your Psychic Gifts” skrevet af Belinda Grace. Den kan købes hos Saxo. ”Becoming Clairvoyant – Develop Your Psychic Abilities to See into the Future” skrevet af Cassandra Eason kan også helt klart anbefales hvis du vil udvikle dine psykiske evner. Desuden findes en masse danske grundbøger, mange af den findes i boghandlere som fx Det ukendtes boghandel Roskildevej 9, 4622 Gl. Havdrup. Bøgerne kan naturligvis også bestilles online.

Find din mentor, vejleder eller supervisor

Først og fremmest skal du finde en person, der tror på den åndelige verden. Helst en person der allerede er clairvoyant vejleder. Dernæst skal du have kemi med personen og i skal have en positiv stemning mellem jer. Jeg kan sagtens skrive en masse dygtige clairvoaynte rådgivere du kan vælge mellem, men det vil nok sløre din tiltrækningskraft af ”den rigtige vejleder til dig”. Søg med dit hjerte og du finder helt sikkert den rette vejleder til dig. Husk på at penge ikke er afgørende, og en vejleder der ikke tager penge for det, kan være ligeså god som en vejleder der koster mange penge.

Find prøvekaniner, prøveelever, elever

Søg efter elever du kan øve på. Det er aldrig svært! Bed dem om at lave en udtalelse du kan få som du enten kan gemme eller bruge i dit videre rådgivningsarbejde. Du kan finde prøvekaniner på nettet i forums, søge dem i aviser eller gratis forummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *