Find dit indre lys


Healing / torsdag, december 25th, 2014

Find dit indre lys frem og lad det heale dig

Du behøver slet ikke gå til alverdens behandlere og healere, hvis du har behov for healing kan du gøre det selv. Er der tale om en sygdom der kræver lægehjælp eller psykologhjælp og ligeledes hvis du får medicin skal du altid rådføre dig med din læge inden du stopper din medicin. Healing er til dig der vil mærke positiv energi ud i hele din krop og sjæl og som endda vil dele den med resten af verdenen. Læs videre her og find ud af hvordan du healer dig selv.

Find dit indre lys og heal

En meget enkel øvelse jeg bruger er en visualiseringsøvelse. Jeg sørger for ikke at blive forstyrret, da det vil være så ærgerligt med en forstyrrelse, når man lige har åbnet op for lyset. Telefon, computer og fjernsyn slukkes. Jeg sætter mig eller ligger mig ned i en rum, hvor jeg forinden har luftet ud.

  • Jeg sørger for at være helt afslappet, og gennemgår afslapningen således at jeg mærker hvordan hver eneste muskel i hele kroppen slapper af fra hoved til ben og ud i mine arme og hele vejen op igen til hovedet.
  • Når jeg når til hovedet forestiller jeg mig at solen eller lyset foroven spreder sig ned over min krop og hele vejen igennem hver eneste celle.
  • Lyset omkredser og integreres i mit hjerte og renser hjertet fuldstændigt.
  • En transformation sker, urenheder og gamle sår heles eller sættes i gang med en helingsproces.
  • Lyset ledes videre fra hjertet og hele vejen op til hovedet og ud i universet.
  • Luk af igen, se hvordan din krop omkranses af beskyttelse og en gennemsigtig hinde bestående af kærlighed.
  • Mærk den fornyede energi og mærk hvordan lyset og dit rene hjerte stråler kærlighed ud til dem der har behov for det, de svage, de ressourcesvage og de syge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *