Afstressende skiferie i Les Deux


Spirituelle rejser / tirsdag, september 22nd, 2015

Hvis man vil opretholde en stressfri hverdag, er det vigtigt at huske at holde ferie. Når man holder ferie, bliver man ikke blot afslappet i kroppen, men også mentalt. Og denne mulighed skal man give sig selv i ny og næ, idet man ellers vil opleve at blive stresset.

At holde fri giver dig altså muligheden for at slå hjernen fra og bare være i nuet. Mange mennesker oplever dog, at de ikke slapper helt af, mentalt, hvis ikke de kommer væk hjemmefra. Det kan skyldes, at man også i hjemmet har daglige rutiner, der holder dig beskæftiget.

Tager man væk hjemmefra, kan man ikke andet end at slappe af. Dette betinger selvfølgelig, at man ikke tjekker sine mails! Så hvad med at rejse ud af Danmark og tage på ski i de Franske Alper?

 

Udfordr jer selv på ski i funpark

Et anbefalet rejsemål er blandt andre Frankrig, hvor du i Les Deux Alperne er sikret sne året rundt. Det er også i disse alper, at du finder det populære område La Grave, der er kendt for sine betagende nedkørsler. Og det er der god grund til. Nedkørslerne kan nemlig være på op til 900 meter.

Til sidst, kan I også for alvor udfordre jer selv og jeres talent på ski. Les Deux har nemlig en funpark med spine, halfpipes, spine og meget mere. Her holdes ofte konkurrencer, så hvis ikke I selv er modige nok til at prøve tricks af, så kan I med rette studere andre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *