Sådan giver du et positivt førstehåndsindtryk


Det Spirituelle Hjem, Spirit tænketank / onsdag, september 9th, 2015

Førstehåndsindtrykket er ofte rigtig vigtigt for folks opfattelse af dig som person, hvorfor man bør gør sig nogle tanker for at give et godt førstehåndsindtryk. Det gælder både når man møder nye mennesker i sine sociale omgangskredse, men det kan også være en rigtig god idé at forsøge at give et godt førstehåndsindtryk på jobbet, når man arbejder i et servicefag.

Giv et godt førstehåndsindtryk på jobbet

Når man arbejder indenfor sundhedssektoren, kan det være rigtig nyttigt at udestråle en positiv attitude og generelt forsøge at give et godt førstehåndsindtryk både blandet kollegaerne, men særligt overfor patienterne, der ofte kan være nervøse eller utrygge.

De færreste bryder sig om at være på hospitalet, men hvis personalet giver et godt førstehåndsindtryk, kan det gøre hele situationen lidt nemmere og gøre det lettere for patienten af slappe af og føle sig i trygge rammer.

For det første er det vigtigt, at man er smilende og venlig overfor patienterne for at give dem et godt førstehåndsindtryk.

Dernæst kan man også give et godt indtryk ved at bære et sjovt og anderledes navneskilt, der kan være med til at sætte kulør på dagen og åbne op for samtaler med patienterne.

Få et custommade navneskilt

Hos Color4Care kan du selv designe dit navneskilt, hvilket involverer navneskilte i farverige, mønstrede og spændende designs, der med garanti vil vække opsigt på hospitalsgangene.

Det foregår sådan, at man sælger vælger farve/mønster, efterfulgt af tekst og skriftetype og til sidst kan man vælge hvilken form for klemme/lukning navneskiltet skal have.

De farverige navneskilte er en rigtig god isbryder, særligt for børn, der kan være meget utrygge ved situationen på et hospital. Det kan foruden at give et godt førstehåndsindtryk også være med til at aflede folks opmærksomhed fra hvad der ellers skal ske.

Billedekilde: www.color4care.dk

Billede: Broad Bean Media

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *