Spirit tænketank / onsdag, januar 28th, 2015

Jeg bruger ofte sjove citater, til at lysne dagen op. Se eksempler på nogle sjove citater her henvendt til den unge målgruppe. Selv bruger jeg nogle andre citater, ofte nogle jeg har fundet i bøger eller på nettet. Jeg bruger citaterne til at skabe liv i dagligdagen, lys og glæde. Vil du også bruge citater aktivt til at få det bedre, så læs videre her og få mere inspiration til hvordan du kan gøre det.

Inspiration

Få inspiration ved at søge de rigtige steder. Jeg har en Facebook profil ligesom så mange andre. Jeg er kvinde og derfor er jeg af natur nysgerrig. Jeg har fundet ud af at det er nemt at tilmelde sig grupper eller like sider, hvor daglige eller ugentlige smukke, lyse, iderige, innovative og energiskabende citater dukker op på min væg, hver gang jeg logger på. Det er en nem måde at gøre det på. Hvis du ikke er til facebook eller sociale medier, så kan du eventuelt selv finde dem i bøger, artikler eller rundt omkring i gadebilledet.

Lav citaterne selv

Jeg lavede en periode citaterne selv. Til at starte med kom de ikke så nemt til mig, men efterhånden så kom de poppende, næsten som en kanalisering. Det kunne være jeg stod på gaden og betragtede andre mennesker, og pludselig kom et citat til mig. Det første jeg gjorde var at gå hjem og skrive det ned. Nu har man jo SMS, email, noter og det hele på mobilen og kan skrive det direkte ind, super smart! Jeg brugte citaterne til at forstå verden bedre, blive klogere på mig selv og andre og få mere glæde ind i hverdagen,

Anvendelse af citater

Jeg har brugt citaterne til at blive i bedre humør, men også til AHA oplevelser. Desuden kan de bruges i tøjdesigns og design af tapet mm. Eller hvad med at skrive små søde citater eller digte til en du holder af? Har du nogle smukke citater?