Få styr på økonomien med Luksusfælden


Generelt / onsdag, juli 29th, 2015

Vil man leve et spirituelt og fredfyldt liv, må man sørge for at livet er så fri for bekymringer som muligt. Disse bekymringer kan have mange ansigter og kan være både store og små.

En bekymring, der kan give søvnløse nætter, er økonomiske problemer. De kan tynge så meget, at livet kan være surt at leve. Men heldigvis er man ikke ene om at have disse problemer.

Programmet Luksusfælden, der sendes ugentligt på TV3, besøger mennesker, der har rod i økonomien og derfor har bedt programmets økonomieksperter om hjælp. Eksperterne træder til, og sørger for, at få skabt overblik over, hvad programmets hovedpersoner bruger penge på.

Hjælp til en sundere økonomi

Ude og Hjemme gør det muligt for deres læsere at få indsigt i, hvordan det gik deltagerne efter deres medvirken i Luksusfælden. På deres online hjemmeside kan du læse om deres kamp for at opretholde en sund økonomi og måske selv blive inspireret til at ændre din livsstil.

Fælles for alle deltagere er, at deres liv ændres radikalt efter deres medvirken i Luksusfælden. De opnår alle at kunne feje deres bekymringer til en side og i stedet leve det liv de har råd til.