Anvend krydstogter til din spirituelle rejse


Spirituelle rejser / mandag, februar 16th, 2015

En gang imellem må vi standse op i livet og tænke vores situation igennem. Det behøves absolut ikke handle om nogen midtvejskriser eller religion, men vi har jo alle en form for filosofi at holde os til i tilværelsen. Vores filosofi er med til, vi kan tage alle vores afgørende valg og beslutninger, så vores filosofi er en del af vores bevidsthed, så det kendetegner sådan set, hvem vi egentlig er. Vores holdning er og filosofi ligger ofte dybt begravet i vores underbevidsthed, men det sker jo undertiden, de dukker op til overfladen, hvor de skal behandles. Måske har du brug for en rekreation, så derfor kunne man måske kigge efter interessante krydstogter, da de kan være en smart måde at tænke tilværelsen igennem. Man kunne også gå i terapi eller til en psykolog, hvilket også kan være gavnligt. Men prøv først at tage på en behagelig rejse, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen, så du kan få styr på dit indre liv.

Hvor og hvordan finder man krydstogter?

Krydstogter kan være en oplagt mulighed for at slappe af i luksuriøse omgivelser, hvor man får sin egen kahyt, som man kan trække sig tilbage til. Derudover kan man jo komme rundt omkring i verden og besøge fremmede kulturer og mennesker, og undervejs kan man både slikke sol, svømme i poolen, dyrke sport, slappe af i spabad, gå i biografen, slappe af i cafeer og restauranter, så kort sagt kan man møde nye mennesker i behagelige omgivelser eller være lidt alene. Der er sørget for transport, forplejning, indkvartering og underholdning, så du skal bare tænke på at nyde ferien og slappe af og behandlede dine indre tanker, som du måske skalhave på plads i din indre spirituelle rejse. Tag et par bøger med eller kig internettet igennem efter de nødvendige oplysninger. Da krydstogter kan være ret kostbare, så start med at få et overblik eventuelt inde hos Spies Rejser, som har billige krydstogter til Middelhavet, Dubai eller Caribien. Man er ikke ombord på krydstogtskibet under hele rejsen, da skibet jo lægger til kaj et par dage hos flere havnebyer under turen, så man også får mulighed for at shoppe og besøge seværdigheder på eksotiske steder rundt om i verden. Man får en uforglemmelig oplevelse for livet, og denne ro kan nu brede sig videre fra kroppen ind i din bevidsthed, således dine batterier bliver opladet, og du er klar til nye udfordringer i livet.

En sund krop giver et sundt sind

Mange gange skal man blot behandle sin krop på en anstændig måde, idet en ren krop i god former med til at forme et rent sind uden problemer. Man kan sige, at en krop i fysisk god form kan helbrede det psykiske sind. Mange gange kan der være tale om en form for mindreværdskomplekser, idet man føler sig for fedladen eller med en usund bleg kulør på kroppen. Måske får man ikke vitaminer nok i dagligdagen. En rejse ned til sydens sol kan især i vinterperioden være svaret på en depression, som nemt kan kureres med en spirituel samt fysisk rejse, som på flere måder bliver en effektiv vitaminindsprøjtning. Man kan medbringe sin partner samt andre fra familien på sine krydstogter, så man kan nyde noget kvalitetstid sammen, som igen kan have en god helbredende psykisk virkning på sindet. Måske burde man starte nu med en opsparing til en badeferie eller et krydstogt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *