Få stresset af med en god vittighed i ny og næ


Spirit tænketank / torsdag, august 30th, 2018

Vi kender det alle sammen; Man kan have haft en travl hverdag, og nu er det eneste man tænker på at komme hjem og få slappet af. Hvad end der har været roden til din stressede hverdag, så er det ingen hemmelighed, at du altid bør stræbe efter at få balance i din hverdag ved at lave mindst en eller to aktiviteter, som kan få kroppen til at slappe af igen og komme ned i et niveau, hvor det ikke er helt så mange ting, der foregår i kroppen. En ting der med sikkerhed kan få dit sind til at slappe af, er fx at begynde at dyrke meditation eller lave noget så simpelt som at begynde at løse sudokuer.

Hvordan kommer jeg i bedre humør?

Der er heller ikke nogen aktivitet, der kan være bedre end at lave noget, der får dig i godt humør. Der er mange forskellige ting, der virker til dette formål og en af de helt store vindere, er at benytte mere tid sammen med din familie, tage i biografen med vennerne eller blot holde en hyggeaften foran fjernsynet med din familie. Dette må du aldrig tage for givet, og hvis det giver dig et grin at være sammen med disse personer, så er det vejen frem.

Du skal dog også huske på, at det er dig selv, der ofte skal komme i første række, for man har blandt andet fundet ud af, at familielivet kan være en af de bærende faktorer, der medfører stress! Men med det af vejen så skal du aldrig lade det skræmme sig for at bruge mere tid med familien, for som udgangspunkt så er det altså en fordel at gøre!

Opsøg latteren selv

Der er også mange andre muligheder for at få noget mere latter og glæde ind i hverdagen. En af de helt oplagte muligheder er at opsøge det selv ved at finde frem til roden af det, der medfører glæden i hverdagen: nemlig en god joke eller vittighed.

Der er mange forskellige steder, du kan finde dem og alt lige fra et Anders And blad til sidste udgave af Ekstrabladet har formentlig en joke eller to. Men hvis du virkelig vil finde frem til den hellige gral af vittigheder, så er det klart, at du skal opsøge en side som bedstejokes.dk, som er en stor liste af nogle af de bedste jokes, som kan findes. De er for de fleste tilfælde alle oversat til dansk, og det er derfor, at du ikke skal være bange for at give sig i kast med vittighederne, da de kan give det, du søger for at få slappet mere af i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *