Spirit of Life


Spirit of Life / fredag, september 6th, 2013

Der er mere mellem himmel og jord end vi mennesker kan se med det glatte øje. Der er masser af kræfter som vi hvis vi blot tør lytte efter kan mærke påvirker vores liv. Alt dette er the spirit of life.

Det åndelige og hverdagen

Vi er rigtig mange mennesker der hver eneste dag finder håb og trøst i det åndelige. Måske er du syg, måske trænger du bare til håb og opmuntring, derfor  er det så utrolig vigtigt at du aldrig lukker øjnene for hele det fantastiske univers af ånd der eksistere sideløbende med vores almindelige hverdag. Åbn øjnene og kom tættere på the spirit of life!

Horoskoper er ikke bare hokus pokus

Horoskoper og astrologi er ikke bare hokus pokus. Lige siden vi mennesker begyndte at interessere os for videnskab i oldtidens Mesopotamien, har vi også interesseret os for astrologi og stjernetydning. Der er faktisk meget mere i dette end bare hokus pokus for oftere end man skulle tro går stjernernes varsler virkelig i opfyldelse. Her på sidne kan du altid finde nye og utrolig spændende horoskoper, men du kan også finde meget andet.

Indret med Feng Shui

Ikke bare stjernetegn har en vigtig indvirkning på vores hverdag. Også noget så basalt som indretning er utrolig vigtigt for vores velvære, krop og sjæl. Kineserne opfandt allerede Feng Shui for tusinder af år siden som en guide til et mere harmonisk liv. Her på siden hjælper vi dig godt i gang med at indrette dit Feng Shui hjem, så du kan nyde godt af kinesernes opdagelser i den henseende!

Billede: R00DY