Effektiv massage kræver en god behandlerstol


Alternativ behandling / søndag, juni 3rd, 2018

Det er sundt for krop og sjæl at få en omgang massage en gang imellem, da det kan kurere og forebygge åreknuder, træthed samt dårlig blodcirkulation. Du bør derfor overveje at få fat i en god massagebriks eller behandlerstol, så I bedre kan give hinanden god og effektiv massage fremover. En god briks eller behandlerstol har en ergonomisk udformning, der kan indstilles efter personens krop, så der altid opnås en perfekt ligge- eller siddestilling til behandlingen.

Hvordan virker massage?

Det kræver en uddannet massør at få en perfekt massage, da der jo kræves et kendskab til kroppens zoner og muskelgrupper, sådan så man masserer kroppen på den rigtige måde. Heldigvis kan man nemt lære de fleste former for massage, og I kan også blive dygtige med tiden til at give hinanden massage, når jeres krop har ømme muskler, eller I er plaget af stress symptomer. Massagen sætter mere gang i blodomløbet, og dermed aktiveres både kredsløbs- og lymfesystemerne. Ved at stå oprejst i mange timer vil vores krop akkumulere væske, der fører til disse symptomer:

  • Træthed
  • Hævelse
  • Følelsesløshed
  • Åreknuder

Du har simpelthen brug for en ændring af dine daglige vaner for at forebygge, behandle eller reducere dette problem. Du bør ændre din kropsholdning samt få mere regelmæssig motion, og det gælder især dem med et stillesiddende kontorjob foran skærmen. Gode forslag kan være daglige vandreture, noget svømning eller cykelture.

Det er også vigtigt, at du har sunde kostvaner, og du skal især huske at drikke to liter vand om dagen samt spise mere frugt og grønt. Du skal til gengæld undgå alkohol, sodavand og kaffe, fordi de har den modsatte virkning. Du kan endda efter et bad give dig selv en massage ved at gnide dine ben og arme grundigt. Husk et par dråber æterisk rosmarin olie på dine hænder først.

Hvor finder man gode brikse og stole?

Det kan ofte betale sig at gå på nettet for at undersøge priser på brikse og stole, der er velegnede til massage. En webshop har nemlig få driftsudgifter og kan derfor ofte tilbyde konkurrencedygtige priser, og udvalget er også tit større på en webshop i forhold til de fleste fysiske butikker.

Du kan finde en passende behandlerstol i webshoppen Kilden Massagebrikse, der nemlig har specialiseret sig i netop brikse og stole til massageformål i høj kvalitet og i flere prislejer. Det er både nemt og hurtigt at tjekke udvalget på en webshop, og du bør især finde en behandlerstol, der passer til dine krav og ønsker medhensyn til kvalitet, pris og funktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *